Преглед на вестниците в понеделник

Първият брой на "Общински вестник" след лятната ваканция можете да намерите по реповете в Димитровград от днес. И колегите подхващат темата за предстоящата учебна година и разходите, свързани с учениците. "Обличаме първолак най-малко за 100 лв." е водещата тема на седмичникът. Подробности за цени на дрехи, ученически пособия и мнения на родители можете да прочетете в броя.

"Здравната каса мори общинските болници с анекси", пише още в димитровградския вестник. Пак от там научаваме, че МБАЛ "Св.Екатерина" с най-модерната кардиологична апаратура в областта.

"Общината бори безработицата" информира от вътрешните си страници "ОБщински вести". Местната администрация осигурява работа на съкратени по проект, става ясно от дописката. И друга социална тема четем в броя- още хора набира Социалното предприятие в Димитровград.

"Димитровград е рожба на 9 септември" -обобщението е от среща между млади и стари социалисти в навечерието на празника, репортаж по темата в новия брой на "Общински вести". Пак там четем и за избора на Вежди Рашидов за почетен гражданин на Димитровград. Как димитровградския кмет чете приказки на децата на рождения си ден, научаваме също от днешния брой на "Общински вести". С пиеса, режисирана от Асен Блатечки в Димитровград откриват театралия сезон, културно заглавие от страниците на седмичника.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини