Преглед на печата в Димитровград

Новият 33 брой на "Тракия 21 век" от днес е по реповете на Димитровград. Социални услуги спасяват третата възраст - пише от първа страница седмичника, темата продължава на 7 стр., където се разнищва проблема за самотно живеещите възрастни хора, които по последни данни в общината са 1 327.

399 първолаци влязоха в клас заглавието е от стр.4, миналата година бяха с две повече обобщава вестника. На същата страница научаваме, че Езиковата гимназия в Димитровград вече има асаньор за инвалиди за 100 бона. Пак там колегите информират, че председателката на ОбС Катя Чалъкова пак ще преподава математика в ПМГ"Ивна Вазов". Чалъкова е назначена на половин щат в училището.

Темата на броя - евтино отопление - само при платени данъци. Частните складове в Димитровград вдигат цените на твърдото гориво, в "Топливо" държат старите. Репортерска проверка на "Тракия 21век " показва, че в средата на септември клиенти по складовете не липсват.

Пречиствателната станция вдига цената на водата, пише още димитровградския седмичник. Около 250 000 лв. ще е годишната издръжка на съоражението, пише в материала. В броя четем още за откритата в Димитровград изложба на хасковлията Петър Ангелов. Много футбол и репортажи от полицейския преглед на който домакин вчера бе Димитровград ще намерите още в "Тракия 21 век".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини