Преглед на печата в Димитровград

Новият 30 брой на "Димитровградски пазар" е вече при своите читатели. От първа страница научаваме, че от ВиК предупреждават за смущения във водоподаването в кварталите от левия бряг на Марица. Причината е в приключващата реконструкция на водопроводната мрежа.

Парламентарна шефка майстори грънци в димитровградския музей, отказа боб - заглавиeто е също от първа страница на регионалния седмичник и касае посещението на Цецка Цачева в Димитровград в края на миналата седмица.

Предимно строители и шивачи търси бизнесът, местата за висшисти едва две, пише "Димитровградски пазар" на стр.2. Започнаха ремонт на "Гросето" заради ерозия в ротондата, информира вестника от стр.7. Пак от там става ясно, че заралии подхващат реконструкция и на пътя към Пречиствателната станция.

За новата цена на хряба от мината седмица информира още "Димитровградски пазар".Пак на същата стр.9 са и криминалните теми от броя - стотици стоки менте конфискуваха служители на Икономическа полиция на Неделен пазар. Заглавие от последната 16 стр. - НАП подхвана всички брочлии след чиновниците, ще удържат от заплатите.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини