Снимаха всички в СОУ"В.Левски" и ги показаха в изложба

Изложбата е посветена на 50-годишния юбилей на училището тази година

Фотоизложба, отразяваща живота в димитровградското СОУ "В.Левски" бе открита тази сутрин, проявата е част от богатата програма за 50-годишния юбилей на школото. На снимка са запечатани всички класове в училището, което е над 400 ученика, както и техните преподаватели. Изложбата откри директорът на СОУ"В.Левски" Антон Иванов, който каза, че учениците са най-голямото богатство на общообразователното училище.

Директорът припомни, че половин век от основаването на училището се навършват на 15 септември 2011 година, но кулминацията на тържествата ще са през април догодина. Този месец в училището по изкуствата ще има благотворителна акция за подпомагане на социално - слабите и проява, посветена на Денят на народните будители. До края на годината и в началото на следващата са планувани още концерти, изложби, спортни прояви и мероприятия.

Децата са най-голямото богатство на училището, каза директорът Антон Иванов

Всеки бързаше да се види на снимките

СОУ "Васил Левски" в Димитровград е основано през 1961 година, като основно училище от 1 до 7 клас, носещо тогава името на Юрий Гагарин". През 1981 г. школото става средищно и започва да приема ученици до 9 клас. В началото на 90-те години  прераства в езикова гимназия и училище по изкуствата, припомни Антон Иванов, който вече 10 години ръководи СОУ"В.Левски".

Dimitrovgrad.bgvesti.bg

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини