Преглед на печата в Димитровград

Общината не бави проектите, иска решения на пропуските в тях- това е темата на наовият брой на Общински вестник днес. В него четем още за срещата на кметът Стефан Димитров с майки от Димитровград. Те искат клубове в който да кърмят и да прекарват времето си, обощава седмичника.

Бюрото по труда праща младежи на стаж в местни фирми, за срещата между работодатели и представители на местната агенция по заетостта информира "Общински вестник" на стр.3.

Санират и СОУ"Любен Каравелов" пише вестникът в новия си брой. Проектът бе подложен на обществено обсъждане в края на миналата седмица и предстои да бъде одобрен от Общинския съвет.

И тук четем за предложението на ОП"СПИОПТ" да намали наполовина таксите на търговците, чийто маси се намират около ремонтиращия се плодащ пред Спортната зала. Предложението ще бъде разгледано на сесия този четвъртък.

"Общински вести" отбелязва Световния ден на инсулта -29 октомври с интервю с д-р Кирил Икономов, който казва, че инсултът ни дебне зад вратата. И още теми от димитровградския седмичник - НАП избира служител на годината, репортаж за посещението на зам.министър Дамянова и откриването на асансьор за инвалиди, както и предстоящите Яворови дни на поезията в Скобелево.

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини