72 таксита, 10 лв. месечно за стоянка - преглед на вестниците в Димитровград

Новият брой на "Димитровградски пазар"

72 места за таксита одобри на последната си сесия местният общински съвет, те трябва да плащат 10 лв. месечно за стоянка, това пише в броя си от днес вестник "Димитровградски пазар".

Пак там научаваме, че пациентите зависят от търпението на кредиторите. Думите са на управителят на МБАЛ в Димитровград  д-р Здравко Наков, който прави анализ на състоянието на здравното заведение.

Едва 23 работни места в Димитровград, в Хасково - близо 3 пъти повече. На втората си страница седмичникът дава информация за трудовата борса и предлаганите работни места. В Димитровград те са основно в областта на шивачеството, има само една вакантна позиция за висшист.

По 13 кг. храни раздават на социално слаби от общината, пише още "Димитровградски пазар". Продуктите започва да разпределя местният клон на БЧК от днес.

С 2 млн.лева подхващат изкърпване и асфалтиране на нови 57 пътни отсечки, акцентът е от стр.7 на вестника. Ремонтите ще извършва "БКС-Димитровград Консорциум" каза зам.кметът Красимир Минев. И още една информация на същата тема- санират пет нови учебни заведения със заложени по проект 3 млн.лв. Става дума за три училища и две детски градини в общината.

За повече проекти, свързани с развитие на спорта, се обяви Стефан Димитров. На страница Общество на "Димитровградски пазар" е разработена тази тема.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини