Всеки втори автомобил без фарове - преглед на печата в Димитровград

"Светлина" -та на пътя - кът - спазват ли димитровградските шофьори изискванията на стартиралата акция "Светлина"- това е темата на новия брой на "Общински вестник" днес. Проучване на седмичника установило, че неспазването на законовите изисквания в нашия град е масова практика. Всеки втори автомобил в града се движи без запалени светлини.

Аут на ваксините! - призовава отново в заглавие от първа страница "Общински вестник". Дали да използваме традиционните противогрипни ваксини или да се доверим на природното лечение - изборът е индивидуален.

Недовършената автогара  - на коцесия- "Общински вестник" пише за стартиралата процедура за отдаване на концесия на сградата на недовършената автогара в Димитровград. Желаещите да участват фирми трябва да подават документи най-късно до 20 декември.

Инфраструктурата и социалните теми - приоритет на Общината - това е станало ясно на среща на коалиция"Да" за Димитровград на среща с жителите на Радиево. Средства за подобряване на инфраструктурата на Радиево обеща димитровградския кмет Стефан Димитров. той подчерта, че финансовата криза в България рефлектира върху общините.

Всеки трети търговец в областта не плаща осигуровки - пише в дописка на стр.10 "Общински вестник". Данните са на офиса на НАП в Хсково, според който 36 търговски обекти в Хасковско не издават редовно касови бележки.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини