Изхвърлиха Мезето от наркопазара - преглед на печата в Димитровград

Изхвърлиха Мезето от наркопазара - пише във водещо заглавие днес димитровградския седмичник "Тракия 21 век". Според подзаглавието лакомия и тартори са изхвърлили Мезето от пазара на дрога. На цялата 6-та страница е разказана историята на Милен Бакалов и Адриан Желязков от Димитровград, за които хасковския окръжен съд одобри споразумение между димитрвградсия наркомонопол и прокуратурата.Тарторите на бандата, пласирала дрога сред ученици от града ще прекарат в затвора по 3 години и 10 месеца, пише вестника.

Атанас Палхутев оглави прокуратурата - заглавието е от първа страница и продължава на 5-та. От дописката става ясно, че всички 19 присъстващи на заседанието членове на РСС са подкрепили кандидатурата на Палхутев за шеф на димитровградската прокуратура.

Темата на броя - неотложната помощ крепи джипитата по пътя на реформата. Приоритет в общината е създаването на условия за лекарите по селата след ремонти на здравните служби.

ВиК удря общината в сметките за вода -пише вестник "Тракия 21 век" на 4-та страница. Две фактури , издадени от дружествотоуличават груби грешки в калкулирането, обобщава дописката.

Интервю с д-р Вълчо Митрушев от ГЕРБ има на стр.7. Иван Петров държи областния Данев, заиграва се с ДПС , казва Митрушев.Аз не разбивам организацията отвътре, прави го реионалния координатор от 2007-ма, допълва Митрушев.

Бургелов оглави КДК, четем на последната страница на "Тракия 21 век". Клубът с профил във Фейсбук, стягат и сайт, пише в материала.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини