Младите със собствена визия за Димитровград - преглед на печата

Младите хора от Димитровград имат собствена визия как трябва да изглежда града - това е водещия материал на новия брой на "Общински вестник" днес. Дописката разказва за срещата межу димитровградския общински съвет и ученическия парламен, които връчиха папка с 10 искания на председателя на ОбС Катя Чалъкова.

Асфалтираха 23 улици в града - информира още "Общински вестник". Отчет в края на седмицата направи зам.кметът Красимир Минев, според който работата по поставянето на нови настилки на улиците ще продължи докато времето позволява.

"Подай ръка събра повече от 1 000 зрители" - благотворителния концерт на СОУ "Васил Левски" препълни залата на театъра, наложи се повторно издание на програмата. Сумата която бе събрана за благотворителната кауза на предаване по БТВ надхвърля 1 200 лв.

Три спортни клуба ще работят с деца в риск, пише в материал на 3 стр. "Общински вестик". Целта е такива деца да се интергрират по лесно в обществото и да имат достъп до спорт като баскетбол, бадминтон и джудо, обясняват от общината.

Бургелов начело на КДК - и този димитровградски вестник пише за промените в Клуба на дейците на културата в Димитровград.

15 ученици има новата паралелка в Професионалната гимназия в Димитровград , информира още "Общински вестник". Учениците ще стават моделиери -технолози, похвалиха се от ръководството на училището.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини