Микяй Наим - спортист на 2010 година в Димитровград

Кметът Стефан Димитров връчи наградата на Микяй Наим

Състезателят на СК по борба - Димитровград Микяй Наим стана спортист на 2010 година в Димитровград. Отличието му бе връчено снощи на церемония в известно димитровградско заведение. Наградата връчи кметът на общината Стефан Димитров с пожелание за нови спортни успехи на младата надежда на борбата. Втори в класацията за спортист на годината остана състезателката по киокошин Дарина Михова. Акробатът Атанас Атанасов от СК "Младост"зае третото място, а четвърти се нареди Драгомир Димов от спортния клуб по борба в Димитровград.

Денис Дянков от спортен клуб по тенис на маса"АСТА" е класира на пето място, а Виктория Бобева (борба) зае шесто място. Състезател по акробатика от СК "Младост"- Димитровград се нареди на седмото място в класацията, това е Явор Радев. Полина Атанасова от клуба по киокошин е осма в класацията "Спортист на годината". Денислав Михайлов от клуба по кунг-фу "Пей юн" е на девето място, а Бончо Бонев от БК "Компакт" е десети.

Салим Наим стана треньор на годината за 2010 година

Треньор на годината стана Салим Наим от СК по Борба - Димитровград. Второто място отиде при Димитър Димов, треньор по акробатика в СК"Младост", който е и миналогодишния победител в тази категория., Третото място бе поделено между двама треньори - Владислава Петрова (СК "Еньо Вълчев") и Иван Нондов (СК"Киокошин").

Учителят по физическо на годината Димо Динков

За учител по физическо възпитание през 2010 година бе избран Димо Динков от ОУ"Алеко Константинов". Втора тук бе класираната преподавателката от СОУ"Васил Левски" Елена Томова. Трето място в този раздел не бе присъдено. Близо 20 човека, спортисти, треньори,учители и спортни деятели присъстваха на церемонията по избор на спортист на годината. Тук бе и цялото ръководство на община Димитровград. В края на церемонията благодарствени плакети получиха председателят на ОбС Катя Чалъкова и градоначалникът Стефан Димитров. Те им бяха връчени заради активната подкрепа на спорта в Димитровград. 

Кметът и председателят на ОбС с благодарствените плакети

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини