Обявиха Димитровград за архитектурна културна ценност- преглед на печата

Първият за 2011 година брой на "Димитровградски пазар" от днес е при читателите. Темата за архитектурата на Димитровград е водеща за седмичника. Обявиха Димитровград за архитектурна културна ценност, пише изданието на първа страница. За своеобразен паметник на културата е обявена централна градска част, включваща 11 жилищни блока, както и сградите на банка "Хеброс", хотел "Москва" и театъра.

Хлябът преминава психологическата граница от левче за самун? - кога се очаква поскъпване на насъщния в Димитровград според прогнозите на местни хлебопроизводители- четете на стр.9.

Тотален срив на пазара на труда, нужни само таксиджии и лектор- гадулар - дописката е на стр.2. Материалът описва ситуацията на пазара на труда в Димитровград, която от месеци следва низходяща тенденция.

Днес премиерът реже лентата на пречиствателна станция за милиони евро - темата за посещението на Бойко борисов в Димитровград днес също е засегната и в "Димитровградски пазар". Изданието припомня историята на строителството на станцията и премеждията през които то премина през годините.

Втори поред партиен офис откри ГЕРБ в Димитровград - дописка от стр.9 разказва за новият клуб на управляващата партия в кв.Черноконево. Откри го областният лидер на ГЕРБ Иван Петров и тукашната председателка Катя Чалъкова.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини