СОУ "Васил Левски" си направи сайт

СОУ"Васил Левски" в Димитровград ще може да се похвали с уебсайт

Със свои уебсайт вече ще могат да се похвалят възпитаниците и учениците от СОУ"Васил Левски" в Димитровград. Неговото официално презентиране ще бъде точно след седмица, каза директорът на училището Антон Иванов.

Проявата е част от поредица мероприятия, които училището е подготвило в седмицата преди отбелязване гибелта на патрона Васил Левски на 19 февруари. Събитията започнаха днес с математическо състезание за ученици от 4,5 и 6 клас. Надпреварата ще продължи до 15 февруари.

В рамките на следващата седмица в училището ще се открие турнир по волейбол, изложба с рисунки от областния конкурс "Земята на Левски", както и обявяване на резултатите от общинския исторически конкурс "Васил Левски - живот и дейност". Планирано е още и литературно четене и рецитал в Градската библиотека в Димитровград на 17 февруари.

На 18 февруари възпитаниците на училището ще почетат Левски с тържествен час на класа под надслов "Защото съм българин", добави още Антон Иванов.

Т.Милева

Директорът на училището Антон Иванов представи пред журналисти богата програма седмица преди честването на гибелта на Васил Левски
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини