Избраха Мистър "Бицепс" в димитровградската професионална гимназия

Димитър Даневски стана победител в състезанието и при лежанката, заедно с Митко Митев от 10 а клас

Момчето, което извади христовото разпятие от водите на река Марица на Йордановден Димитър Даневски бе избран за Мистър "Бицепс". 18- годишният ученик от Професионалната гимназия "Капитан Петков войвода" стана и шеф на учредения днес Клуб на авантюриста към Професионална гимназия "Капитан Петко войвода" в Димитровград.

В клуба членуват 29 ученици от 10 и 11 клас, сред които и четири момичета. Младите хора искат да разнообразят училището с интересни занимания и предизвикателства, коментираха преподавателите. Затова днес в Професионалната гимназия бе и първото състезание по авантюризъм. То избра, освен Мистър "Бицепс" и Мистър "Лицева опора", както и Мистър "Лежанка".

В последната надпревара победата си поделиха отново Димитър Даневски от 11 а клас и Митко Митев от 10 а. И двамата направиха по 36 повторения. При лицевите опори се състезаваха шестима ученици, най- издръжлив се оказа Илиян Иванов от 11 в клас, той стана Мистър в тази дисциплина.

Радовслав от 12 а клас и Илия от 11 в също бяха от най-добре представилите се състезатели в силовата надпревара.

Освен спорт и авантюри в състезанието имаше и забавни моменти

Четирима учители от Професионалната гимназия ще оказват подкрепа на новия Клуб на авантюриста. Това са Павлина Петкова, Христина Димова, Радка Тодорова и Константин Златанов.

Състезанието за Мистър "Лицева опора" бе сред най- атрактивните

Успоредно с физическата надпревара, имаше и забавна викторина, свързана с именити български спортисти, както и конкурс на най- авантюристична прическа.

Състезанието за най- авантюристична прическа

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини