Димитровградският кмет купи Бойко Борисов за 50 лв.

Кметът Стефан Димитров, заедно с президентът на Ротари клуб Димитровград Манол Ангелов, Христина Видева и шефът на КДК

Срещу 50 лв. димитровградският кмет Стефан Димитров се сдоби със снимка на Бойко Борисов от времето кагато той беше главен секретар на МВР. Фотографията, дело на хасковлията Славян Костов е една от представените снощи на втората благотворителна изложба на димитровградския Ротари клуб.

В зала "Асен Краешников" осем фотографи показаха снимки, обединени под името "Красота в обектива". Интересни места в Димитровград, Хасково, Свиленград, България, че дори и Мачу Пикчу представиха авторите. Само трима от тях - шефът на КДК - Димитровград Инко Бургелов, Славян Костов и Христина Видева дойдоха на откриването на проявата.

Инко Бургелов напомни, че фотографиите се продават, всяка от тях е с цена 50 лв., а с набраните средства ще бъде подпомогнат ремонта на зала "Асен Краешников". От години това място за изложби се бори с влагата, пропила колоните и стените. Има и друг повод, каза шефът на КДК. През 2011-та се навършват 100 години от рождението на художника Асен Краешников.

Изложбата ще остане в залата до КДК до 18 март. След това снимките ще бъдат разиграни на благотворителен търг на Ротари клуб на Благовещение, напомниха организаторите.

Т.Милева

Снимката на хасковлията Славян Костов е правена през 2004-та година, когато Бойко Борисов гостува в областния град заради военно учение
Една от колоните в зала "Асен Краешников", която спешно се нуждае от ремонт
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини