Мания по Блатечки тресе и Димитровград

Опашка от желаещи да се снимат с Асен Блатечки сеизви в коридора на театъра в Димитровград

Огромна опашка от момичета и жени се изви в един от коридорите на ДТ"Апостол Карамитев" снощи след края на постановката "Секс, наркотици и рокенрол". Участващият в спектакъла Асен Блатечки бе заобиколен от почитателки, които се надпревархава да се снимат с него и да му вземат автограф. Актьорът търпеливо се фотографира с всички, усмихвайки се непрекъснато.

Половин час преди това в залата на театъра Асен Блатечки получи наградата "Любимец 13", която се присъжда от димитровградската публика вече пета година. В специално попълнени анкетни карти зрителите са му поставили оценка 5.99 за играта в две гостуващи постановки от началото на театралния сезон.

Дълбок поклон направи актьорът пред димитровградската публика след като получи статуетката. Връчи му я една от неговите почитателки в Димитровград, директорът на ОУ "Пенчо Славейков" Снежана Ангелова. Да продължава да играе все така и много успехи, пожела Ангелова. Блатечки благодари на публиката и допълни, че само наградите от зрителите имат значение за него. Освен статуетка, актьорът получи и парична награда от 1 000 лв. от спонсорите "Итал сименте груп", както и много торти. Специално за любимецът на публиката бе приготвена и солена торта, защото се оказа, че Блатечки не е почитател на сладкото.

Асен Блатечки благодари на димитровградчани за отличието
Публиката изпълни до краен предел залата и искрено се забавляваше по време на постановката "Секс, наркотици и рокенрол"
Една от почитателките на Блатечки в Димитровград Снежана Ангелова му връчи наградата
Секссимволът раздаде и доста автографи

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини