Градят специална сцена за Великденския концерт на "Звездица"

Танцьорите от "Звездица" се подготвят усилено за грандиозното събитие

Специална сцена ще бъде изградена в Спортна зала "Младост" за Великденския концерт, организиран от общината и танцов ансамбъл "Звездица". Мястото ще бъде декорирано със 100 саксиини цветя, което е по идея на самия ансамбъл. Фолклорната проявата е насрочена за 26 април и е под надслов "С огън в душите". В концерта ще участва и младата певица Марина Драгиева.

Съорганизатори на танцовото мероприятие са Министерството на културата и църковното настоятелство при храм "Св.Димитър", разказа единият от ръководителите на ансамбъла Антония Иванова. Над 100 участници ще има в спектакъла на възраст от 5 до 70 години. Подготвените за публиката танци и музикални изпълнения са 14 на брой. "Постарали сме се за всеки да има по нещо, както и много изненади", коментира още Антония Иванова. Тя припомни, че подобно начинание танцовият ансамбъл от Димитровград прави за пета година.

Много изненади готвят от танцовия ансамбъл за зрителите на Векилденския фолклорен концерт в зала "Младост"

Билети за концерта вече се продават в читалище "Звездица" на 5 етаж в бившия Търговски дом. В деня на концерта това ще става и пред Спортната зала. Билетите са във вид на покана, съдържаща програмата за проявата. Цените на пропуските са от 2 и 5 лв. взависимост от мястото. Началният час е 18.30.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини