Великденски концерт на "Звездица" препълни зала "Младост"

В истински празник за тези, които обичат хубавата народна музика и виртуозните изпълнения се превърна снощният концерт на Танцов ансамбъл”Звездица”. Димитровградската зала “Младост” бе препълнена от желаещи да гледат великденският спектакъл на танцьорите. Освен, че сами репетираха и подготвяха танците и хореографията от месеци, изпълнителите бяха изградили и специална сцена по своя идея, украсена с над 100 саксийни цветя и великденски кошници с яйца.

"С огън в душите" бе надслова на проявата, а в нея участие взеха над 100 изпълнители от 5 до 70 –годишна възраст. В концерта ще участва и младата певица Марина Драгиева, която за пореден път очарова с гласа си публиката.

В разгара на концерта единият от ръководителите на ансамбъла Антония Иванова отправи предизвикателство към публиката да пее с пълен глас и от душа.

Съорганизатори на танцовото мероприятие бяха Министерството на културата и църковното настоятелство при храм "Св.Димитър" и общината. В началото на концерта Великденски благослов отправи към гостите в залата протоерей Георги Тодев. Спектакълът на “Звездица” , посветен на Възкресение Христово се организира за пета година.

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Музиката по време на концерта бе дело на музикантите на "Звездица"

Певицата Марина Драгиева също бе част от спектакълът на "Звездица"
Публиката изпълни до краен предел зала "Младост"
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини