ГЕРБ номинира кандидати за кметове и съветници в Димитровград

Отчет за работата си и номинации за предстоящите избори наесен ще обсъждат от ГЕРБ на събрание утре вечер

Номинациите за кандидат-кметове и общински съветници за предстоящите избори тази есен ще обсъжда на отчетно-изборно събрание утре димитровградската структура на ГЕРБ. То ще започне утре от 17.00 часа в залата на Драматичен театър "Апостол Карамитев", коментира пред Dimitrovgrad.bgvesti.net лидерът на ГЕРБ в Димитровград Катя Чалъкова.

Неофициално още преди месец се заговори, че сред номинираните за кандидат-кметове от ГЕРБ са лидерът Катя Чалъкова, съветникът Антон Вълков и шефът на ВиК инж.Станимир Евтимов.

Освен за изборите, на форума ще бъде изслушан и кратък отчет за работата на партията в димитровградско. Дневният ред ще бъде доуточнен тази вечер, когато се очаква хасковската структура на ГЕРБ също да проведе своя сбирка, каза Чалъкова. Представители на партията от областното й ръководство в Хасково ще са гости на форума.

Близо 800 души наброява членската маса на ГЕРБ в димитровградско, право на глас в отчетно-изборната конференция ще имат 530 от тях, който са станали част от местната структура до 31 март 2011 г. и са платили членския си внос за миналата 2010 г.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини