Преди влака стрела - возене по мъките - преглед на печата

Транспортните проблеми на хората, пътуващи по линията Димитровград-Първомай нищи в темата си от новия брой "Тракия 21 век". Преди влака стрела- транспортни неволи е заглавието на материала. Автобусите на БДЖ са евтини, но неудобни като разписание, жалват се пътници пред репортер на седмичника.

Околовръстният път за Чирпан готов на 10 юни - темата засяга и вестинк "Тракия 21 век" на страница "Община".Реконструкцията глъгна 14,6 млн.лв., там ремонт не е правен 30 години.

Касата даде още 67 бона на МБАЛ "Св.Екатерина" - дописката е от репортерската страница. От нея става ясно, че НЗОК е корегирала бюджета на димитровградското здравно заведение, решението е взето на заседание на надзорния съвет. Така болницата вече разполага със 718 000 лв.

Арестуваха Кършела за изнасилване - това информира "Тракия 21 век" на регионалната си страница. Кършела е Красимир Милев от Димитровград, той бе задържан заради побои и изнасилване над 30-годишна жена, престъплението стана в средата на тази седмица в апартамент на бул."Раковски".

"Неохим" открива сезона на язовир Черногорово - страстните риболовци замятат днес от 7.00 часа. Шараните и наградите си заслужават, пише вестника.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини