С 15 супермодерни компютъра се обзаведе ПМГ "Ив.Вазов"

Ученици и учители устроиха посрещане на главният секретар на образователното ведомство Красимил Вълчев пред сградата на ПМГ

Обновен по проект на образователното министерство компютърен кабинет откриха днес в ПМГ "Ив.Вазов". За тържествената част в Димитровград пристигна главният секретар на министерството Красимир Вълчев, който преряза лентата заедно с депутата Иво Димов и директорd на училището Илияна Славова.

15 модерни компютъра са разположени в обновеното помещение, а министерството на Сергей Игнатов ги предоставя по линия на програмата за Информационните и комуникационни технологии в училище. Основна заслуга за обновяването на компютърния кабинет има депутатът Иво Димов, каза Илияна Славова и подчерта съществената роля и на главния секретар Красимир Вълчев.

Той от своя страна отговори, че ПМГ заслужава много повече, предвид впечатляващите постижения на децата в различни области. Според Красимир Вълчев съществена е ролята и на учителите, които се грижат за подготовката на вазовци в обучението.

Главният секретар на министерството Красимир Върчев се разходи за кратко из училището преди тържествената част по откриването. След това гостът подари на директорката интерактивна дъска и пожела нови успехи в обучението. Водосвет за здраве и успех отслужи протоерей Георги Тодев от местния храв "Св.Димитър".

Откриването на кабинета в ПМГ
Протоерей Георги Тодев отслужи водосвет

Директорът Илиана Славова, депутатът Иво Димов, председателят на ОбС Катя Чалъкова и гл.секретар Красимир Вълчев

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини