Девинско село се жалва от ДПС и завива към ГЕРБ

Да се учреди клуб на ГЕРБ са поискали хората от девинското село Гьоврен на среща с депутата Николай Мелемов с местни симпатизанти.

Пред представители на общинското и областно ръководство на партията населението на Гьоврен, което до скоро е било с твърда  ДПС ориентация се жалваха от неуредици в дейността на земеделските производители, инфраструктурата в селото, безработицата и добива на дървен материал.

Масово хората се оплаквали и от проблемите на общинската болница в Девин, която е фалирала, но отговаря за здравето на населението в три общини - Девин, Борино и Доспат.

Местинте открито заявили, че от обещанията на ДПС не е изпълнено нищо, а с проблемите на селото не се заел дори шефът на местния парламент в Девин Карамфил Каров, който е родом от Гьоврен.

Според присъствалите на срещата, гьовренции правят завой към управляващата партия именно заради липсата на ангажименти от догановите  политици, а разочарованието карало местните жители да търсят алтернатива.

Депутатът на ГЕРБ от Смолян се ангажирал да работи активно за всяка възникнала проблемна ситуация, както и да организира среща, за да се запознаят земеделците с възможностите за усвояване на европейски средства и механизмите за подпомагане.

Щиляна Чакърова

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини