С маркови часовници изпратиха пенсионери от "Неохим"

Въпреки, че скоро ще навърши 51 години Росица Пенева е един от пенсионираните работници, наградени с швейцарски часовници

Швейцарски часовници получиха при пенсионирането си от "Неохим" пет дългогодишни специалисти, а други 12 юбиляри бяха наградени от ръководството със стилни стенни часовници. На специално тържество излизащите в пенсия и навършилите 50, 55 и 60 години бяха отличени заради приноса си в развитието на торовия завод в Димитровград. Такова мероприятие от торовия гигант правят за втори път.

Благодарност към хората за отдадените на завода труд и време отправиха шефът на дирекцията за управление и развитие на човешките ресурси инж. Велизар Чолаков и ръководителят на отдел "Секретариат" Мирослав Димитров.

Един от отличените специалисти по ремонт и поддръжка в завода - Атанас Трендафирлов не успя да получи подаръка си, защото го застигна инфаркт, поясниха от пресслужбата на "Неохим". Неговият часовник бе връчен на брат му Димо. Всички присъстващи почетоха с едномитнутно мълчание паметта на починалия мъж.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини