Захари Камбуров осъди България в Страсбург - преглед на печата

Димитровградчанинът Захари Камбуров осъди България в Страсбург -  информира от новия си брой "Тракия 21 век", който излиза днес по реповете. Борецът за демокрация поиска 20 000 евро за 5 дни арест в РПУ-Димитровград, евромагистратите постановиха 1 000. Във водещия за броя материал се припомня кой е Камбуров и как той се прочу със свалянето на петолъчката от сградата на Районния съд в Димитровград през 2002.ра година.

Кметът Стефан Димитров спастрил 550 бона през 2010 година, пише на 4 страница димитровградският седмичник. Това ставало ясно от имотните декларации подадени от кметове и депутати пред Сметната палата. Според дописката, димитровградският градоначалник спестил 549 767 лв.

Правим първия на Балканите киноложки център - по темата информира от новия си брой и "Тракия 21 век".Дописката тук е проведено преди дни обществено обсъждане на проекта, който ще се реализира в парк Марица за 18 месеца.

ДАА остави Хасково и Димитровград без паяци, друга тема от изминалите 7 дни. Автомобилите, вдигащи другите коли нямали лиценз за обществен превоз.

Къде ще почиват кметове и депутати от региона информира от стр.6 седмичникът. Стефан Димитров ще отскочи до Арапя през август, и лидерът на ГЕРБ в областта ще избере родното Черноморие.

За един позабравен в Димитровград спортист пише "Тракия 21 век" - Светослав Бинев. Роденият тук сумист работи за дпортна слава в Америка, а можеше да е димитровградският Котоошу, пише авторът Милко Милков.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини