Пет работни места обяви общината в Димитровград

Конкурс за длъжността началник отдел "Инвестиционна дейност, околна среда и води" обяви общината в Димитровград. Кандидатите трябва да са бакалаври по образование със специалност строителен или минен инженер в областта на архитектурата, гражданското, транспортното и хидростроителство, енергетиката и др. Обявеният минимален размер на основната заплата е 363 лв.

Нужен е професионален опит поне пет години, както и познания в съответното законодателство. Работа с компютър и специфичните за професията програмни продукти е друго от изискванията в обявата за работа.

Конкурсът включва решаване на тест и интервю. Документи се приемат на гише №1 на първият етаж в Общината до 26 юли. Освен молба за участие, кандидатите трябва да представят и свидетелства за завършено образование и професионална квалификация.

В същия отдел -"Инвестиционна дейност, околна среда и води" се набират кандидати за главен експерт. Те трябва да има висше образование- бакалавър, специалност Екология, Опазване на околната среда или Ландшафна архитектура и опит поне 2 години. Срокът е до 15 юли.

В общинска администрация е нужен и старши експерт в дирекция "Хуманитарни и социални дейности". Желаещите да се кандидатират трябва да имат висше образование -хуманирани науки или икономика и професионален опит също две години. И по тази обява се набират документи до следващия петък, 15 юли.

Тукашната аднимистрация търси още лесоинженер, който да отговаря за стопанисването и поддържката на горския фонд на общината. Необходим е и шофьор на училищен автобус за превоз на деца до средищните училища в общината.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини