Задигнаха входните табели на Димитровград и село Добрич

Зам.кметът Христо Колев

Входните табели на община Димитровград по пътя за Хасково и тази на село Добрич са били откраднати нагло от неизвестни апаши. За поредните посегателства върху общинска собственост информира днес зам.кметът Христо Колев на среща с журналисти. По думите на Колев, тези табели струват близо 800 лв. всяка, а закупуването на нови бърка в джоба на гражданите.

Ресорният зам.кмет призова хората, ако са станали свидетели на кражбата на голямата табела с надпис "Община Димитровград" по пътя за Хасково да сигнализират в полицията. "Само за монтирането й са били нужни 6 човека, табелата е голяма и тежи", каза Христо Колев. Освен на Димитровград, злосторниците са демонтирали и табелата на община Хасково. Задигнатото най-вероятно е отишло за скрап, табелите са изработени от поцинкована ламарина.

В Димитровград продължават и кражбите от чешмите в парковете. Наскоро без топчето си е останала чешмата пред сградата на бившия дом на техниката, припомниха от общината. За пореден път от там апелират хората на бъдат бдителни и да не позволят подобни кражби на обществени места.

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини