Фейсбук група калесва кмета за нов мандат - преглед на печата в Димитровград

Фейсбук група зове кмета Стефан Димитров към втори управленски мандат информира в новият си брой от днес "Димитровградски пазар". Въпреки, че димитровградският кмет не е обявил бъдещите си намерения относно предстоящите избори, група във Фейсбук призовава за подкрепа за кандидатурата му, пише изданието.

На същата страница 8 "Димитровградски пазар" съобщава, че Иво Димов е избора на ГЕРБ за кмет на Димитровград. Изданието припомня за летящата политическа кариера на депутата от Димитровград, започнала като председател на тукашния ОбС.

Начеват консултации за структуриране на Общинка избирателна комисия, това ще се случи на 1 август тази година. Според дописката на "Димитровградски пазар", хората от партията на Яне Янев в Димитровград са на път да се откажат от свой представител в комисията.

Над 20 концесии превръщат общината в минен пейзаж, думите са на кмета Стефан Димитров, който в изявление за медиите настоява за предсрочно прекратяване на една от концесиите за добив на инертни материали на територията на общината.

Уличиха местни заведения в укриване на данъци пише на последната си страница димитровградския седмичник. Нарушенията са масово неиздаване на касови бележки, а проверки са правени през почивните дни.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини