Димитровградският BMW клуб се сдоби с офис

Съветниците разпределяха клубна база на синдикати, пария, читалище и сдружение днес

Бившият сладкарски цех на бул."Раковски"№13 ще ползват за свои офис в следващите 10 години членовете на БМВ клуб -Димитровград. Решението е на общинските съветници от Димитровград, които гласуваха с 26 гласа "за" предложението. БМВ клубът е регистриран като сдружение с нестопанска  цел през 2009-та година, а работата му е да популяризира мото спорта и мото туризма, свързани с известната марка.

Общинарите от Димитровград днес бяха щедри и дадоха офис и на партията на Яне Янев - РЗС, на чиято тукашна структура отказваха преди това три пъти. Членовете на РЗС ще ползват помещение в Търговския комплекс на бул."Раковски" №16, бившият Дет маг. Хората на Яне Янев ще плащат месечна наемна цена от 0,68 лв. на кв.м.

За безвъзмездно ползване за срок от 2 години  синдикалистите от КНСБ - Димитровград също ще имат три стаи в административната сграда на бул."Раковски"№13. Читалищния салон в село Бряст съветниците дадоха на читалище "Пробуда" под наем за срок от пет години. Със същото решение местните парламентаристи обявиха читалищния салон в същото село за частна общинска собственост.

Със своя база вече разполага и сдружението с нестопанска цел "Димитровград -най-живия паметник на архитектурата". Съветниците решиха да отпуснат за тази цел апартамент в блок 9 на бул."Д.Благоев" за срок от 10 години.

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини