Викингите: Няма по-хубав от Димитровград

"Викингите" предоставиха и снимки от турнето си из България

Изпълнено с емоции бе турнето на мотоклуб" Викингите", които преди две седмици разпространиха в четирите краища на България новия каталог на димитровградския неделен пазар. За впечатленията си и свършената работа рокерите разказаха на среща с журналисти снощи. Близо 70 населени места в страната обиколиха за седмица любителите на високите скорости от димитровградският клуб "Викингите" и навъртяха близо 3 400 км. 

Че кагалогът се е радвал на голям интерес и търсене, особено в малките градове, стана ясно от срещата. Всички бройки от рекламното издание са раздадени, даже е имало и допълнително търсене. "Хората не вярваха, че каталога е безплатен и се учудиха, че не се продава", разкаха мотористите. Всички рокери бяха единодушни, че се е изпълнила тяхната отколешна мечта да обикобят страната яхнали моторите.

Осъществихме своя мечта да обиколим България на мотори, каза шефът на "Викингите" Ваклин Вълков

Нов тираж от рекламния каталог на Неделен пазар предстои да бъде издаден, каза шефката на пазарите Лидия Николаева и подчерта, че ще има нови съвместни мероприятия с димитровградските рокери и в бъдеще. Те са част от сключеният между мотоклуба и "Общински пазари" договор на стойност 15 000 лв.

Пред община Девин
Каталогът, раздаван от мотористите
В Бяла Слатина

Че няма по-хубав и поддържан град от Димитровград бяха убедени местните мотористи, след като разгледали подробно малките и големи селища в четирите краища на България.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини