Гигантска пейка измайсториха в Димитровград, търсят й място

Гигантската пейка с част от майсторите си, работещи в цеха на фирма "Кредо"

Огромна пейка с дължина 6 м. и височина близо 2,40 м. измайстори димитровградска фирма. За близо две седмици откакто е направено, гигантското съоръжение стана много популярно и всеки ден малки и големи се снимат за спомен върху него. 

В момента пейката се намира в двора на фирма "Кредо" до магазин "Кауфланд", но все още й се търси подходящо място, разказа пред Dimitrovgrad.bgvesti.net шефът Митко Тодоров. Той допълни, че идеята за огромните размери е негова, а пейката е направена с рекламна цел. Тя е 3,3 пъти по-голяма от нормалните пейки в парковете.

На няколко пъти Тодоров получавал предложения за подходящо място за поставяне на атракцията на различни места в града, но все още няма конкретно решение по въпроса. Преди време собственикът умувал и върху вариант огромното съоръжение за почивка да бъде пренесено в съседно до Димитровград село. Засега пейката остава в двора на цеха, където е направена, каза днес авторът й.

Специална стълба помага на желаещите да се качат върху пейката, дълга 6 метра

Междувременно слухове, че пейката ще напуска Димитровград завладяха и Фейсбук. От снощи там е сформирана група, която настоява атрактивното съоръжение да си остане в града. Към този момент групата наброява 346 души. 

Същите пейки, но с нормални и по-малки от тях размери произвежда димитровградският предприемач в цеха си

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини