Аматьорски волейбол събира фирми край басейн Химик

Турнир по плажен волейбол за четворки ще има през почивните дни на басейн "Химик" в Димитровград

Турнир по плажен волейбол, но за четворки организира тази събота и неделя (20 и 21 август) община Димитровград. В него ще се включат отбори на различни фирми и предприятия от града. Мястото е басейн "Химик", а записването за участие в надпреварата ще започне в 8.30 часа.

Турнирът е за аматьори, а не за професионални състезатели, каза организаторът Спортни дейности към общината Галина Тодорова. Тя уточни, че за разлика от миналата събота, сега състезанието ще продължи два дни, като в неделя ще бъдат полуфиналите и финалите при четворките.

Миналата събота на същия басейн се игра плажен волейбол по двойки, с което се даде старт на спортната програма за празника на Димитровград. Девет двойки взеха участие в турнира, като двама от състезателите бяха от съседно Хасково. 

След плажния волейбол на 20 и 21 август, от понеделник - 22 август стартира турнир по аматьорски футбол, отново за предприятия и фирми от града. Откриването е на стадион "Раковски" от 17.00 ч. Любителите на спорта ще могат да участват и в състезания по стрийтбол и тенис на корт, които са планувани за края на август и началото на септември в Димитровград.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини