Димитровградските съветници се събират за последно на 20-ти

Съветниците от Димитровград се събраха на тържествена сесия преди седмица, когато бе празника на града, за да отчетат какво са направили през своя мандат

Последната редовна сесия на ОбС-Димитровград е планувана за 20 септември /вторник/ коментира пред Dimitrovgrad.bgvesti.net председателят на местния парламент Катя Чалъкова.

Дневният ред все още се уточнява, но се знае, че ще бъдат обсъждани докладни, свързани с общинската собственост. Става дума за точки, по които местните законотворци не са успели да се произнесат по време на своя мандат или са върнати за доразглеждане от Областния управител Ирена Узунова.

Общинарите ще решават евентуално и кой да замести временно до изборите сегашния кмет Стефан Димитров, ако той се кандидатира за нов мандат.

Обс-Димитровград заседава преди седмица, когато бе честван празника на града. Тогава съветниците направиха отчет за работата си и взетите от тях решения. Последната за този мандат сесия е планувана във вторник, а не както е по традиция в последния четвъртък на месеца -22 септември, защото е почивен ден, каза още Катя Чалъкова. Припомняме, че предизборната кампания за местна власт започва на 23 септември.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини