В битката за кметския стол през октомври влиза първата жена

Катя Панева, подкрепена от "Да за Димитровград" се регистрира в ОИК-Димитровград

Първата жена кандидат-кмет в историята на Димитровград Катя Панева се регистрира за участие в изборите днес по обяд. Пред Общинската избирателна комисия кандидатът на коалиция "Да за Димитровград" бе посрещната от близо 300 души, дошли да й пожелаят успех във вота на 23 октомври.

Сред множеството бяха семейството на Катя Панева, приятели, коалиционните партьори от "Да за Димитровград", политици, общественици, спортисти и много граждани.

"Вярвам, че изход има, доверието, което ми гласува коалиция "Да за Димитровград" задължава", каза минути след регистрацията Катя Панева.

Тя бе категорична, че ако бъде избрана за кмет ще направи Димитровград още по-уютно място за живеене. Кандидатът на "Да за Димитровград" помоли хората, които милеят за града да я подкрепят. Панева ще води кампания, каквато приляга на една жена и майка.

Сред огромното множество, посрещнало Катя Панева бе дъщеря й Грейси /с плаката в ляво/

Че има намерение да участва в алпийското катерене на 14-етажната сграда на кметството в Димитровград на 22 септември, каза още Панева. Тя вметна шеговито, че се надява да стигне поне до 4 етаж на общинската администрация, където се помещава кабинетът на кмета.

Кметът Стефан Димитров пожела успех на Катя Панева

"Чака ни много работа", с тези думи се обърна към събралото се множество кметът Стефан Димитров, който пожела успех на Катя Панева на изборите и призова хората да я подкрепят.

Регистрацията на кандидатът за кмет Катя Панева в ОИК
Близките на Катя Панева я посрещнаха с цветя през избирателната комисия

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини