В Димитровград: Рекордьори по нарушения на данъчното законодателство-преглед на печата

Новият брой на "Димитровградски пазар"

Бойко на първа копка: Светът се тресе, ние пътища строим! - под това заглавие излиза днес новият брой на "Димитровградски пазар". За посещението на министър-председателя миналата седмица при откриването на Северната обходна дъга информира изданието.

В Димитровград: Рекордьори по нарушения на данъчното законодателство - до подобен извод са стигнали инспекторите от НАП след поредица проверки на територията на Хасковска област. 16 сериозни провинения са засечени в Димитровград, шест по-малко са тези в съседно Хасково, пише вестникът.

Петгодишният Калоян сряза лентата на поредната обновена забавачка- друга тема с адрес Димитровград от страниците на седмичника. Става дума за ремонтирата с пари на програма "Красива България" и на Общината градина "Приказка".

Черноконево остава без асфалтова настилка- за малшанса на квартала разказва в дописка и "Димитровградски пазар". От нея става ясно, че липсват конкуренти да наддават по възложената от МРРБ обществена поръчка. Единствената явила се на конкурса фирма е предложила сума, надвишаващазаложените от министерството 300 000 евро.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини