Спортната зала със светлинно табло последна дума на техниката

С ново модерно светлинно табло е от два дни димитровградската спортна зала “Младост”.  Придобивката, която е последна дума на техниката и замени старото табло, поставено още при строежа на залата. Съоръжението струва 35 000 лв. коментира пред Dimitrovgrad.bgvesti.net организаторът спортни дейности в общината Галина Тодорова.

Вчера специалисти от фирмата за доставка и монтаж го  въведоха в режим на работа. Заедно с таблото, Спортната зала в Димитровград има и нови кошове с броячи на секундите над тях. Те са дарение от фирмата за доставка, поясни Тодорова. С ново съоръжение града ни може да домакинства на мачове от национални или международни прояви, защото покрива изискванията на FIBA.

Припомняме, че решението за закупуване на ново светлинно табло за зала "Младост" взе в началото на април 2011 г. Общински съвет - Димитровград. Предложението бе на шефа на Постоянната комисия по спорт Иван Ценов, който още тогава заяви, че липсата на такова съоръжение спъва организирането на различни прояви в зала “Младост”.

Таблото е френско производство и бе монтирано преди два дни
Нови са кошовете, както и броячите над тях

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини