Мартин Димитров: Димитровград е пример за печеливша дясна коалиция

Лидерът на СДС Мартин Димитров подкрепи кандидата за кмет Катя Панева

За широка дясна коалиция се обяви при гостуването си в Димитровград лидерът на СДС Мартин Димитров. Той бе тук веднага след посещението на кандидата за вицепрезидент от ОДС Емануил Йорданов. Шефът на СДС подкрепи кандидата за кмет на коалиция "Да за Димитровград" Катя Панева.

Според Димитров, на национално ниво подобно обединение може да се случи, но с много усилия. Факт е обаче, че в Димитровград този модел вече работи, поясни лидерът на сините. Мартин Димитров увери събралите се симпатизанти на синята идея, че ще направи всичко по силите си на национално ниво да коалира всички десни сили. Силата на демократите е в обединението и това го показва коалиция "Да за Димитровград", каза Димитров.

По отношение на предизборната кампания Мартин Димитров е убеден, че на много места в страната ГЕРБ и БСП са се обединили, макар и официално това да не е оповестено. Синият лидер смята още, че управлението на ГЕРБ вече е фалирало няколко общини в България, като пример той даде Видин, където хората са без улично осветление заради неправилното управление и натрупване на десетки милиони задължения на общината.

Че бедността в страната е огромна и расте недоволство срещу управлението на Борисов, отчете още в Димитровград Мартин Димитров. Той смята, че евро парите за магистрали са орязани и ще бъдат много по-малко, а самото изграждане ще стане основно с пари на българските данакоплатци.

ОДС залага на аткрактивна кампания в президенските избори, каза още Мартин Димитров, като допълни че кандидатът за президент Румен Христов е едно от успешните лица, издигнати в този вот. "Христов знае как работи президентската институция и как тя да е от полза на хората", допълни синият лидер.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

 

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини