В Димитровград търсят готвачи на екзотични храни

Готвач на суши набират работодатели чрез Бюрото по труда в Димитровград

Готвачи на екзотични източни храни набира фирма чрез Бюрото по труда в Димитровград. За нуждите на заведение се търсят суши готвач и тепаняки готвач. Кандидатите трябва имат средно образование, нужния сертификат и между 2 или 3 години опит на подобна позиция. За специалиста по суши има изискване опита да е натрупан в заведения в Япония или Филипините. В сферата на рестораньорството се търси и един сервитьор.

Сред новите работни места тази седмица са персонал на Центъра за настаняване от семеен тип, който ще се помещава в апартамен на бул."Д.Благоев" №9. За там са необходими ръководител, социален работник и детегледач.

В областта на здравеопазването свободно място има за търговски представител на фармацевтична компания, който трябва да има специалност "Микробиология" и да знае английски език.

Търсят се още и двама огняри, организатор автомобилен транспорт, продавач-консултант разносна търговия. Незаети остават и местата за 30 пътни работници, които да се включат в изграждането на магистрала "Марица" и строителен инженер. Повече информация за свободните работни места на адрес  http://www.dbt903.hit.bg/srmdbt.html.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини