Италиански спец показва защитни хватки на местната полиция

Джанкарло Банино показа на присъстващите на семинара каква е тайната на бързата реакция при полицейската защита

Димитровград е домакин на семинар по лична полицейска защита тази вечер. В Спортна зала "Младост" различни хватки в полицейската защита и уличния бой показа италианецът Джанкарло Банино, който е специалист в тази област, коментира пред Dimitrovgrad.bgvesti.net шефът на Спортен клуб "Бугари" Гочо Гочев.

Италианецът най-напред поясни, че има разлика между бойните спортове като карате и джудо, които се учат с години и защитата при нападение на улицата, подготовката за която е в специални училища. Да използват специални удари по лицето и бърза техника бе друг от съветите на спецът в бранша.

Клуб "Бугари" е един от огранизаторите на мероприятието по полицейска защита, на него присъства и главния инструктор в Академията на МВР Тони Петров. Семинарът е подкрепен и на федерацията по Джу Джицу в България, поясни Гочев.

 

Джанкарло Банини на преден план

Утре градът ни е домакин на Държавно първенство по Джу Джицу за състезатели до 18 години. то ще започне в 8:30 часа в зала "Младост", а сили в този спорт ще мерят над 90 състезатели от София, Пловдив, Варна, Русе, Димитровград и др.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини