Димитровград домакинства на държавното първенство по джу-джицу

94 състезатели мериха сили на държавното първенство по Джу-джицу в зала "Младост"

Над 100 състезатели от клубове от цялата страна взеха участие в Държавното първенство по Джу-джицу за състезатели до 18-годишна възраст, домакин на което днес е димитровградската спортна зала "Младост". Мероприятието, което е осмо под ред е под егидата на Българската федерация по джу-джицу, Академията на МВР и тукашния клуб "Бугари".

Надпреварата в различните техники течеше на два тепиха в зала "Младост". Да присъства на първенството дойде и главният инструктор на Академията на МВР Тони Петров. Тук бе и майсторът по самозащита от Италия Джанкарло Банини, който проведе обучителен семинар на полицейски служители тази сутрин. Същото се случи и снощи в зала "Младост" където италианецът показа бойни техники за самозащита.

Да поздрави участниците и да им пожелае успех в надпреварата от името на Общината първенството уважи зам.кметът Росен Кузев. Заради течащите непрекъснато хватки организаторите забавиха доста откриването на първенството. Очаква се победителите да бъдат обявени след 18:00 часа.

Публиката в залата бе от състезатели и любители на хватките за самозащита

Преди началото на първенството Джанкарло Банини

/с очилата/ води семинар по лична защита

Как се обезврежда нападател с нож показа още италинският специалист по лична защита

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини