Димитровградските фотографи се обединиха в красива изложба

Част от фотографите на откриването на изложбата снощи

Първа изложба представи снощи новоучреденото дружество на фотографите към КДК –Димитровград в зала “Асен Краешников”. 50 снимки, запечатали пейзажи у нас и в чужбина, лица и различни случки от Димитровград показаха 14 автори. Най-младото попълнение – Рая Апостолова е на 14 години, а сред доайените в този бранш колаж показа Валери Добрев.

Своя поглед за живота и детайлите около нас представиха и Костадин Николов, Николай Добрев, Румен Русев, Петър Георгиев, Симеон Арабов, Ясен Георгиев, Румяна Русева, Евгени Панев и др. Снимки е изложила и шефката на Хуманитарната дирекция в общината Милена Тодева, която е дипломиран фотограф.

Че изложбата е подготвена в рамките на един месец сподели по време на откриването председателят на КДК Инко Бургелов, който също показа свои снимки. Той обеща следващите прояви на фотографите към клуба да има своя тема, за да могат авторите им да се подготвят. На откриването дойдоха и някои от лицата, запечатани на снимките в изложбата като воеводата и лечител Петър Шарков. Снимките на димитровградските фотографи ще останат в зала “Асен Краешников” до 20 декември.

Шефът на КДК Инко Бургелов /в средата/
Едно от младите попълнения в клуба на фотографите Евгени Пенев със своя снимка
Снимка на Свиленград, автор е председателят на новоучреденото дружество Николай Апостолов
Колажът на Валери Добрев, даващ забавен надслов на изложбата

Зимна снимка на парк Пеньо Пенев, автор-Симеон Арабов

Лято, уловено от обектива на Николай Добрев
Директорът на "Хуманитарни и социални дейности" към общината Милена Тодева също показа снимки в съавторство със своя съпруг Христо Тодев
Петър Шарков до своята снимка в изложбата

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини