Кувертът за Нова година в Димитровград стигна 65 лв.

Между 27 и 65 лв. върви новогодишният куверт в димитровградските заведения тази година, показа проверка на Dimitrovgrad.bgvesti.net. Най-евтино Нова година може да се посрещне на ресторант "Гъбата", където менюто струва 27 лв. Най-скъп засега се очертава купонът за ЧНГ в р-т "Балкантурист", където куверта е 65 лв.

С 5 лв. по-евтино е новогодишното меню в ресторант-пицария "Амиго", а в бистро "Бохеми" посрещането на новата 2012 година ще струва 45 лв. В черпилня "Татко Барба" предлагат забавление в новогодишната нощ срещу 30 лв. В клуб "Дежа вю" купонът е ще се вихри срещу куверт от 27 лв.

Като цяло обаче димитровградчани ще прекарат новогодишната нощ в домашна обстановка, показа блиц анкетата ни. Според хората, това е повод със събраните за празника средства да се купят повече неща за новогодишната трапеза.

Не са малко и тези димитровградчани предпочели да посетят планината или зимен курорт в дните около 31 декември. Резервациите за тези места обаче одавна са направени, почти няма незаета вила, къща или комплекс в страната, коментираха от туроператорска фирма. Запазил се е интересът към посрещането на Нова година в чужбина, в сравнение с предни години.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини