Мистериозен 13-инчов лаптоп-трансформър от Toshiba

Таз годишното мероприятие за потребителска електроника CES 2012 беше много обширно и бяха показани много иновативни решения, а информацията за тях продължава да тече, дори и след края на IT-шоуто.

Например, извън нашето внимание остана незаслужено ноутбука Toshiba Portege M930, който привлича с необичайното си изпълнение. Тази портативна компютърна система може да бъде включена в категорията ноутбук-трансформър, който позволява регулиране позицията на дисплея. Така потребителят може да работи с Toshiba Portege M930, както като класически ноутбук, така и като таблетен компютър. Между другото, подобно устройство видяхме и в асортимента на Lenovo.

Впрочем, техническите спецификации на Toshiba Portege M930 намекват, че пред нас стои един пълноценен ноутбук, а не интернет-таблет. Преценете сами! Моделът е с централен процесор, който производителят е решил да бъде микрочип от семейството на Intel Core i5, базовият размер на оперативната памет е 4 GB, а дисковата подсистема е реализирана посредством SSD носител с капацитет от 256 GB. Въпреки добрите си характеристики, анонсираното устройство е с размери: диагоналът на екрана е 13,3 инча, а тегло - около 1,8 кг.

За цената на Toshiba Portege M930 данни все още няма, но е ясно, че представения ноутбук-трансформър няма да бъде евтина играчка.

Източник: kaldata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини