Мото шоу и каскади пак в програмата за празника на Димитровград

„Stunt show” – зрелищно мото шоу и каскади ще бъдат отново част от програмата за празника на Димитровград тази година. Щоуто ще се проведе на 27 август от 17:00 часа на бул.Д.Благоев. В последните години мото шоуто бе организирано на ул."Ем.Станев", но тази година организаторите от Общината и клуб Vikings MC Bulgaria променят място. Припомняме, миналата година че близо 200 рокери от страната се включиха в почетната обиколка на Димитровград, която предшества мото шоуто.

Любителите на силните усещания ще видят отново атрактивни изпълнения на две  и на четири гуми. По-късно пак по традиция ще бъде организирано мото парти на плувен комплекс"Раковски". За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат от бандата SHEKY BAND, поясняват организаторите.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Тр
    Трезво мислещ
    6 -9
    21:08, 18 авг 2016
    Това шоу е пълна безмислица и безумица. Защо не се вземат мерки тези мотористи да не са извън закона когато РЕВАТ с моторите си по улиците на града като безмозъчни до 01.00 часа. И защо те могат да шофират с превишена скорост без наказано. Да не говорим,че с този РЕВ на моторите превишават допустимите децибели и внасят стрес у гражданите в града ни. Дано има трезвомислещи, които да помислят какво може да се направи по този голям проблем за града ни.
    • Не
      Нетрезво мислещ
      8 -1
      13:19, 19 авг 2016
      Този проблем е толкова голям, че ми идва да ти се изсмея в лицето. Емоционално задръстен тъпак такъв!!!
  • 2
    Го
    гост
    5 0
    18:44, 19 авг 2016
    към трезво мислещия тъпак единственното безмислено нещо е съществуването ти ТРОЛ заври се в дупката си и не излизай от там
Последни новини