27 °C

Тържествата за първия учебен ден в Димитровград - с различен начален час

Тържествата за първия учебен ден в Димитровград са с различен начален час, това коментираха от Хуманитарния отдел на кметството днес. 

В 9:00 часа на 15 септември учебната година ще бъде открита в ОУ "Алеко Константинов", ОУ "П.Славейков", СУ "Любен Каравелов" и СУ "Васил Левски".

В 9:30 часа започва тържествената част в ПМГ "Иван Вазов", ОУ "Димитър Матевски" в Меричлери, Професионалната гимназия "Проф.д-р Асен Златаров", ОУ "В.Левски" в Ябълково, ОУ "Христо Ботев" в Крепост и ОУ "Св.Св.Кирил и Методий" в кв.Черноконево.

В 10:00 часа ще бъде даден старт на учебната година в ОУ "Хр.Смирненски" в Радиево, ОУ "П.К.Яворов" в кв."Изток" и ПЕГ "Д-р "Иван Богоров" в Димитровград.

По-рано днес кметът Иво Димов коментира, че е създадена нужната организация за започване на учебната година и в шестте училища, чийто дворове все още се ремонтират. Става дума за ОУ "П.Славейков", ОУ "Алеко Константинов", СУ "Любен Каравелов", СУ "Васил Левски", ПЕГ "Д-р Иван Богоров" и ПМГ"Иван Вазов". Там довършването на строителните дейности ще продължи още месец.


Хороскоп за 24.06.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини