Street dust dance завършва годината с поредни отличия от състезания

    Поредни успехи завоюваха възпитаниците на Спортен Танцов Клуб „STREET DUST DANCE” след участие в третото издание на отворен национален танцов турнир и фестивал „Боровец Танцува”. Общо 42-ма танцьори от тукашната школа са представили града. Те са се включили в състезанията със сола, дуети, малки групи и формации във възрастови категории деца до 7г., 8-11г., 12-15г. и над 16г.

    21 са завоюваните медали при най-малките участници при соловите изпълнения и дуетите.1-во място е спечелила малка група 8-11г., също първо е мястото за формацията във възрастовата група 8-11г. Първо място има и за малката група над 16 години, формацията също нас 16 години е с едно първо и едно второ място. Възпитаниците на Миглена Бинева са спечелили общо 5 купи.

    С множество медали през 2017 година е отличена и Жулиета Бинева заради соловите си изпълнения и дуетните танци с Калина Колева.

    От клуба се похвалиха и със завоюваните отличия за Вероника Трифонова 1-во място деца до 7г., София Камбурова 1-во място сола момичета 8-11г.,Мирослава Цветкова и Ивелина Николова 1-во място дуети 12-15г., Полина Христова и Маргарита Маринова 1-во място дуети 8-11г.

    Преди дни танцьорите на Миглена Бинева участваха и в 10-ти танцов фестивал „Децата ни Танцуват” - Пловдив, където са се представили 45 състезатели.Малка група 7-12г. 2-ро място

    Малка група над 16г. е спечелила 1-во място, също 1-во място има и за формация 7-12г. Формацията  12-16г. се е класирала на 2-ро място, а тази над 16 години е също на 1-во място.

    Специална награда за принос развитието популяризирането на хип хоп изкуството е получила хореографът Миглена Бинева, а STREET DUST са отличени с "Гранд При" за стил хип хоп.

    "Нашата творческа календарна 2017г. завършва благополучно и успешно за всички ни. На децата си пожелавам на първо място да са много здрави, да са все така жадни за знания и развитие в сферата на танцовото изкуство, както си пожелавам заедно да покорим още много върхове и завоюваме още много награди. Благодаря на техните родители, че са плътно до нас, че ни подкрепят и че ми гласуват нужното доверие. Благодаря на всеки човек отзовал се в помощ за нас, когато ни е била нужна и на всеки който ни е предоставил местна сцена за изява на децата. На целият си отбор желая да сте все така щури, луди и необуздани- точно такива Ви обичам всички до един!!! Благополучна 2018г. мили мои „Дъстери”. Само напред и нагоре! Дерзайте!!", пожелава Миглена Бинева.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини