С уникално 4D-лазерно шоу Димитровград отбелязва своя празник

Уникално за България 4D-лазерно шоу ще бъде показано за първи път тази вечер, навръх 72-годишнината на Димитровград на 2 септември.

Светлинният спектакъл ще бъде кулминацията на празненствата по случай празника на града, като през 2017-та година за пръв път в града бе представено 3D-mapping шоу.

За реализирането на светлинния спектакъл, на централния площад “България” пред общината вече са изградени 4 големи кули, които ще разпръскват лазерните лъчи. 

Тържественната програма на централния площад "България" пред Общината на 2-ри септември - празника на Димитровград, стартира от 20ч. В него е включено уникално 4D шоуто и концерт на Кирил Маричков, Дони, Иван Лечев и компания.

Преди това, от 18.30 ч., в зала "Гроссето" ще се състои тържествената сесия на общинския съвет, на която със званието "Почетен гражданин на Димитровград" ще бъде удостоен дългогодишният педиатър д-р Недялко Желев.

В лятната градина на библиотеката от 12 часа днес ще бъде представен официалния календар на Община Димитровград, който започва със септември 2019 г. и продължава до август 2020 г.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    На
    Накева
    1 -1
    21:24, 2 сеп 2019
    Хайде пуснете в нета запис на цялото шоу. Иво Димов,браво!!!

Още новини

Последни новини