Коментираха промени в движението около Водната кула

Варианти за промяна в движението по бул."Трети март" бяха обсъдени на работна среща в Димитровград днес

Различни варианти на организация на движението заради затварянето на западната тангента на бул."Трети март" в Димитровград бяха обсъдени на работна среща.

Тя бе инициирана от зам.кмета Светослав Стойков и на нея присъстваха представители на Общината, Държавна автомобилна инспекция и КАТ -Пътна полиция, информира Стойков. Целта е да се осигури безпрепятствено преминаване и на обществения и на частния транспорт, коментира още той.

В момента текат съгласувателните процедури на плана за временна организация на движението и се осигуряват съответните пътни знаци за пренасочване на трафика по източната тангента- от Водната кула към новата автогара, където левият завой към бул. Благоев ще бъде разрешен. За предстоящите промени Dimitrovgrad.bgvesti.net писа първи още преди седмица.

Пътят ще бъде затворен в момента, в който има готовност да започват строителните работи по изграждане на новото кръгово около кулата, коментира той. През този период ще бъде затворено и едно от платната на бул. Благоев в района от новата автогара до спортната зала.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Движението по западната тангента към Спортната зала ще бъде затворено
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини