Кражби от „А“ до „Я“: От алкохол до ток

В тази държава се краде всичко. Подплатеност за лафа има всеки ден в полицейския бюлетин. Само за последното денонощие униформените са търсени за пет кражби, като три от тях са разкрити.

При едно от посегателствата са задигнати 120 бутилки алкохол от склад на търговско обект в село Капитан Андреево. Крадецът е използвал подбран или подправен ключ, за да влезе в обекта.

При друга от кражбите също става въпрос за литрровки, но на трансформаторно масло. От бобините от трафопост в хасковското село Зорница са задигнати медни намотки и 70 л. масло.

В Димитровград пък е засечен крадец на ток. Служител на ЕВН е разкрил, че поставения електромер на адрес на улица „Волов” отчита потребяваната ел. енергия на 50 % .

И докато по тези случаи все още се работи, двама симеоновградчани и един свиленградчанин вече са в ареста за кражба. Младежите на възраст 22 г. и 23 г. от Симеоновград са закопчани защото откраднали 2 агнета от селскостопанска постройка в града.

30-годишният мъж от Свиленград пък е задържан за кражба на мобилен телефон, броеница и очила от едно от казината в града. Инкриминираните вещи са иззети с протокол. Образувано е бързо производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини