Търсят се социални работници и медиатори по проект в Димитровград

Нова дейност - "Интеграция на децата в детските градини и предучилищните групи/класове", която се очаква да стартира през септември.
Работни места по проект "Социално включване" – "Да за децата на Димитровград" обяви Общината. Става дума за старт на нова дейност - "Интеграция на децата в детските градини и предучилищните групи/класове", която се очаква да започне през септември.
 
Търсят се социален работник, който ще бъде кординатор на всички услуги по проекта на почасово заплащане.
Изискванията към позицията  са висше образование, завършена образователна степен бакалавър/магистър с професионално направление социални дейности, социална педагогика, здравно-социален мениджмънт или педагогическа правоспособност.
Нужен е професионален опит не по-малък от 3 години в областта на социалните, здравните или образователните дейности, а също компютърна грамотност. Кандидатите трябва да познават местните уязвими общности, техните културни особености, език, традиции при отглеждане на децата, включително и на деца с увреждания.
 
По проекта се набират и и двама медиатори, също на почасово заплащане. Желаещите да кандидатстват трябва да имат завършено основно или средно образование. Нужно е да познават местните уязвими общности, техните културни особености, език, традиции и т.н.
В рамките на разработката се търси още един социален работник/социален педагог с почасово заплащане.
Кандидатите трябва да имат висше образование - завършена образователна степен бакалавър/магистър с професионално направление социални дейности, социална педагогика, здравно-социален мениджмънт или педагогическа правоспособнос Тук нужния опит е не по-малък от 2 години, както и компютърна грамотност.
Желаещите да участват, трябва отново да познават местните уязвими общности, техните културни особености, език, традиции при отглеждане на децата, включително и на деца с увреждания.
 
До 8 септември 2014 г. кандидатите за свободните места могат  да подават попълнено CV / по образец/. Това може да стане на гише №1 в сградата на Община Димитровград на адрес : бул. „Г. С. Раковски” 15.
Докумените трябва да са адресирани до ръководителя на проекта Елена Тодорова. 
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини