Димитровградчанин с признание от Асоциацията на илюзионистите

Изображение 1 от 16

    С мемориална купа "Сенко" бе удостоен снощи 20-годишният фокусник Тодор Славов. Димитровградчанинът получи отличието от Асоциацията, носеща името на великия български илюзионист. Теос меджик, както е артистичното име на Тодор Славов получи наградата на церемония в ОДТ "Ап.Карамитев" снощи. Тя му бе връчена от председателя на асоциация "Сенко" Дочко Дочев. 

    Тодор Славов получи и официалния сертификат на наградата за млад и талантлив магьосник. Преди церемонията в залата на театъра имаше магическо шоу, в което участваха колегите на Теос меджик  Ирко, Ивокс меджик, Мандрак меджик, маг Айвън. Носителят на купата също бе подготвил фокуси за зрителите в залата.

    "Мистър Сенко е талант, който с много труд, постоянство и любов се издигна до славата, но не беше грандоман. Благодарение на него илюзионното изкуство напусна панарджийските палатки и се качи на сцената, а България стана член на Световната организация на илюзионистите. Почетен гражданин на Париж, на София и на родния си град Враца, той винаги е бил българин и остана такъв до края, заяви Стефка Карайончева - Мисис Сенко при връчване на отличието пред препълнената зала на театъра.

    Тодор Славов се увлича за пръв път по фокусите когато е на 10 години. Той сред първите възпитаници на детската театрална школа "Апропо" с ръководител Делчо Тодоров към ОП Детски и младежки център в града. 

    Димитровградчанинът получи много поздравления и цветя. Благодари от сърце за наградата и каза, че я дължи преди всичко на публиката и нейната подкрепа. Най-въодушевени от спектакъла бяха децата, заемащи голяма част от местата в салона на театъра.

    Още снимки - на Фейсбук страницата ни!

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини