3 °C

Зъболекар от Димитровград получи престижно отличие

С приза "Лекар по дентална медицина" за 2017 година бе отличена д-р Татяна Ташева от Димитровград. Ежегодната награда се връчва от Районната колегия на БЗС - Хасково, която е направила и номинацията за Ташева. Зъболекарят от Димитровград получи наградата на церемония преди дни.

Сред критериите за удостояване с престижното отличие са цялостни заслуги - дългогодишна практика, голям брой пациенти, активна дейност в съсловната организация и др.  Д-р Ташева работи като забълекар в Димитровград над 30 години.

"Приемам наградата като оценка на колегите за моята работа, тя е признание и в същото време задължава", сподели пред Dimitrovgrad.bgvesti.net д-р Ташева. Категорична е, че за нея това е един морален приз, който ще продължава да защитава със своята работа. Д-р Татяна Ташева благодари от сърце на всички колеги за подкрепата и на пациентите за доверието.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Аз
  Аз
  8 -3
  18:11, 23 яну 2018
  Алкохоличка гадна,съсипа ми зъбите и ми взе една чанта пари
 • 2
  Wi
  win
  0 -1
  13:44, 25 яну 2018
  нещо си объркал за кой зъболекар говориш, тя не пие , а аз съм й пациент от над 20 години и много съжалявам, че в този интервал пробвах двама други зъболекари, където положението беше трагично!
Последни новини